Vad som får flytta ut på min terrass

overkast_dustypink_finneganandme

De här underbara sommarkvällarna hemma i Åre har tillbringats uppe på vår terrass. Eftersom det är så varmt just nu sover jag utan täcke i påslakanet. Alltså i sovrummet. Däremot har våra täcken flyttat ut. Även kuddar och överkast. Överkastet i smutsigt rosa som passar en dubbelsäng var ett riktigt kap. Hittade det för 500 DKK i Köpenhamn förra veckan hos Finnegan & Me. Det hade tidigare kostat 2 500 DKK! Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra med de 2 000 DKK som jag tjänade på det köpet… Det vita påslakanet i linne kommer från H&M Home, det grå örngottet från Society är en present från min underbara vän och blogg-kollega Kristin. Min runda glädjespridare till kudde hittade jag hos Conran Shop i New York för några år sedan. Här trivs jag. //Sofia

Foto: Sofia Berg, Tingelings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *