I stället för Formex

Sofia var djärv och lovade Formex-rapport här. Av mig. Och visst, så borde det ju bli. Jag var ju där. På Formex. Och ändå på något vis var jag inte alls där. Jag borde varit där tillsammans med min dator. Men den försvann. Och i stället för att lugnt traska runt på mässan och emellanåt skriva rapporter och visa upp mina favoriter sprang jag mellan de tre föreläsningar som jag fått uppdraget att skriva om. Därefter fick jag åka hem. Till en dator och skriva som vinden. Man kan lugnt säga att jag missade mässan. Men jag åt väldigt många kolor. Så. Jag botgör med oemotståndliga bilder, hittade på Automatism. Jag kan inte sluta titta. Verkligen inte. Vad är det som gör det så vackert? Träet? De djupt röda färgerna? Harmonin? Jag vet inte. Jag bara njuter. Fler bilder finns här.//Kristin

Bilder: Via Automatism

0 reaktioner till “I stället för Formex”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *