Boktips i sommarregnet

Bok_Undervintergatansallastjarnor_CamillaDavidsson

Jag har en fantastiskt vän och granne som i augusti släpper sin debutroman ”Under vintergatans alla stjärnor”. Fick äran att läsa igenom manuset för ett år sedan, och trots att jag inte ligger under kategorin ”bokmal” kunde jag inte sluta läsa. Tömde hela A4-förrådet på bara några dagar, då jag skrev ut kapitel efter kapitel i hemmaskrivaren. Blev därför inte det minsta förvånad att hon så snabbt fick kontrakt med ett bokförlag. Sedan jag läste igenom manuset har det skett många justeringar. Men igår fick jag äntligen ett slutligt ex i min hand då Camilla, som hon heter, bor här på Fårö under somrarna och driver Fårögården Bed & Breakfest. Så har du vägarna förbi ön, rekommenderar jag att slå till på ett förhandsex som finns att köpa i receptionen, eller så förbokar du din bok hos Adlibris här. Där kan du även läsa om den delvis självbiografiska handlingen som kortfattat kan beskrivas som en intelligent feelgoodroman. Tack vare att jag har boken i min hand kan jag liksom ändå njuta av att solen för tillfället visar sig från sin mest blygsamma sida. Så med den här och en trave ved känns allt mycket lättare. Dessutom kommer min bloggkollega Kristin hit ikväll. Vad mer kan man begära? //Sofia

Foto: Sofia Berg, Tingelings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *